Wie ben ik?

 

Mijn naam is Janneke Etienne. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen.


De laatste jaren heb ik zelf ervaren hoe het is om ouder te zijn van een kind met leerproblemen. Ik ken de frustratie, de teleurstelling en het verdriet. Maar vooral ook ken ik de zoektocht naar een oplossing. We hebben heel wat dingen geprobeerd en heel wat hulpverleners gezien. Dé oplossing vinden was echter niet zo gemakkelijk.


Na heel wat lezen en zoeken op internet zijn we tenslotte bij de Kernvisie methode uitgekomen. En het bleek inderdaad een methode te zijn die wél werkte! Natuurlijk voel je opluchting als ouder. Het is heerlijk om te zien dat er een methode is die aansluit bij je kind! Het is fantastisch om te zien dat je kind weer een beetje plezier krijgt in school. Juist dat was de reden voor mij om te gaan leren om Kernvisie coach te worden.


Daarbij kwam dat leerproblemen altijd mijn interesse hebben gehad. Ik ben jaren lang docente Nederlands geweest op een vmbo-school. Ook in die context heb ik heel wat dyslectische kinderen gezien en waar mogelijk geholpen. De uiteindelijke weg naar het worden van Kernvisie coach was wel wat langer. Maar gelukkig ben ik nu in staat, binnen het gezin en daarbuiten, kinderen de helpende hand te bieden.