Ervaringen

 

Moeder: We zijn deze week hard aan het oefenen en ik sta versteld hoe goed R. het doet.

 


 

Cliëntje (8 jaar) komt trots het dictee laten zien. ‘We hebben precies geoefend zoals u dat zei en ik heb een 10! En ik vond het helemaal niet moeilijk.’

 


 

Moeder: Het is ongelofelijk dat 2 jaar dyslexiebegeleiding niets gedaan heeft en dat hij met de Kernvisie methode opeens het licht heeft gezien. Dank je wel.

 


 

HOERA, onze zoon hoeft niet meer een apart programma te doen in de klas. Hij kan nu gewoon weer met de klas meedraaien en heeft nog goede cijfers ook! Voor de begrijpend lezen toets had hij zelfs een A-score! Dank je wel voor je hulp. Het heeft hem echt goed gedaan!

 


 

Jongen (10 jaar):
Komt glunderend binnen: ‘Ik was de beste van de klas met spelling.’

 


 

Moeder: Wat gaaf dat onze M. eindelijk een stuk zelfverzekerder is! Je oefening heeft haar echt heel goed gedaan.

 


 

Moeder: Het is ongelofelijk hoe goed onze D. tegenwoordig in slaap valt! Duurde het vorige maand nog minstens een uur, hij slaapt nu in 10 minuten. En hij slaapt nog rustiger ook, met minder ‘enge’ dromen.

 


 

Jongen (11 jaar):
Het gaat op school al een hele tijd veel beter dan eerst. Ik haal ook veel hogere cijfers bij spelling en taal en ik kan beter werken. Ik heb veel geleerd bij u en het was altijd gezellig.

 


 

Moeder: Ik kan het nog nauwelijks geloven, maar T. is echt veranderd. Eerst was hij heel faalangstig en druk, maar al na de eerste sessie ging dat beter. Ook de achterstand met lezen begon hij langzaam maar zeker in te lopen. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen en zegt / denkt nu niet steeds meer dat hij het toch allemaal niet kan, omdat hij nu weet dat hij dingen kan onthouden.